A gyógyfű Kft. 1999 óta szolgálja az emberek egészség-megóvási törekvéseit. Nem csupán 100 féle szálas és aromamegőrző filteres gyógyteáival kínál prevenciós megoldásokat az egészségvédelemre, hanem kimondottan finom, válogatott prémium kategóriás, filterenkénti aromazáró csomagolású filteres teáival is, melyek egyben nyújtják a tea ivás élvezetét és az egészségmegőrzést.

 

Míg a „Zöld Boszorkány” (gyömbér és lime) a „Rózsaszín Pötty” (gyümölcs és joghurt) és a „Fekete ördög” (meggy és cseresznye) kimondottan a nyári teák kategóriájába tartoznak – hiszen lehűtve jeges teaként is fogyaszthatók -, addig a „Vadásznak”, a „Diana”, a „Feri és a Tábortűz” bármely időszakban fogyasztható, kitűnő, gyümölcsalapú, kellemes italok.
Készítettünk egy speciális teát is, az” Édes Borcsát”, amely az édesgyökér (vércukor szintet nem befolyásoló) kellemes, édeskés íze miatt lehetőséget ad arra, hogy a cukrot nem - vagy csak keveset - fogyasztók lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhessék a citromfű és borsmenta frissességét, a csalánlevél vértisztító hatását - ÉDESEN.
Nevünkhöz híven természetesen nem hiányozhatnak a természet kincsestárából meríthető, 100% gyógynövény alapú, mono-filteres teák sem, mint a kamilla, a hárs, a csalán, a bodzavirág, a cickafarkfű, a borsmenta, a citromfű levél, és a komló - szintén filterenkénti, aromazáró csomagolásban.
Nem hagyhattuk ki a teacsaládból a legtöbb ember által kedvelt „Csi-hi puhi a tavaszi fáradság ellen”-i csipke-hibiszkusz keverékét és az „Alfa” alma-fahéjjal teát - ugyancsak filterenkénti, aromazáró csomagolásban.
A teafogyasztás kultúrájának teret engedve, cégünk 10 fajta különleges aromájú, szálas feketetea és zöldtea, vörös- és gyümölcstea keverékeket is forgalmaz 12-15 dkg-os átlátszó flakonokban, hogy a fogyasztó ne csak a címkéről tájékozódjon az összetételről, hanem meg is tudja tekinteni azt, amit megvesz.
Az egészségvédelmen és a prevención túl a Gyógyfű Kft. rendelkezik 6 féle OÉTI zöld pipás étrend kiegészítővel, melyeket kapszulákban forgalmaz kétféle kiszerelésben.
Az általunk előállított termékek 100%-ban természetes növényi anyagok. Sokévi kutatás és kísérletek bizonyítják jótékony hatásukat az emberi szervezetre, melyet ahhoz, hogy tökéletesen működjön, nem elég óvni, segíteni is kell.

Gyógyfű Gyógynövény Forgalmazó Kft.
2038 Sóskút, Liget utca 4.
Tel/Fax: +36-23-347-086, 347-091
www.gyogyfu.hu
e-mail: gyogyfu.kft@gmail.com
info@gyogyfu.hu
arurendeles@gyogyfu.hu